Van donderdag 15 tot en met zondag 19 juni is in Dordrecht het NJJK (Nederlandse Junioren en Jeugd Kampioenschappen) gezwommen.
Met een team van 20 zwemmers (Tom Laarhuis, Koen Brummelaar, Romee Spin, Dennis Kamps, Janneke Lenderink, Milan van Dieren, Noel Derks, Mathilde Stolmeijer, Kiki Koopman, Jurre Hanstede, Mayke Westerhof, Joy van Dieren, Soraya Rakers, Luuk Ruinemans, Mika Heskamp, Sanne Temmen, Puck Koopman, Claire Bosch, Tess Wolbert en Marieke Lenderink) en onder leiding van de trainers Linda Huisjes, Mathijs Ottink, Brigitte Hesselink en Rogier Becker heeft De Dinkel met veel plezier en enthousiasme deelgenomen aan het NJJK lange baan 2016.


De Dinkel heeft hier bijzonder goed gezwommen. Niet alleen zijn er vele persoonlijke (en club-) records verbroken, er zijn ook meerdere medailles gewonnen.
Joy van Dieren heeft op de 100 en 200 rug de eerste plaats behaald en is dus Nederlandse kampioen meisjes junioren 2 op deze afstanden. Op de 50 rug meisjes junioren 2 heeft zij de tweede plaats behaald en op de 400 wissel meisjes junioren 2 de 3e plaats.
Puck Koopman heeft op de 50 vrij en de 100 vrij meisjes junioren 1 de tweede plaats behaald. Op de 200 wissel meisjes junioren 1 heeft ze de bronzen medaille in ontvangst mogen nemen. Mathilde Stolmeijer heeft op de 200 rug de bronzen medaille voor jeugd 1 en 2 gewonnen.
De jeugd dames hebben op de 4 x 200 vrij jeugd 1 en 2 de Nederlandse titel behaald. Zij zwommen in een tijd van 8.52.55 naar de gouden medaille! Zij hebben daarnaast ook een bronzen medaille gewonnen op de 4 x 100 vrij dames jeugd 1 en 2.

Allen van harte gefeliciteerd met de door jullie behaalde resultaten!