Dit weekend werden de laatste waterpolo wedstrijden gespeeld van het seizoen en wel allemaal in de thuishaven van de Dinkel. Met veel kijkers op de kant trapten de jongens en meisjes onder de 15 af, zij namen het op tegen Het Ravijn.
In het eerste kwartje werd al duidelijk dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden. Het Ravijn en de Dinkel gingen nek aan nek, maar in het eerste kwartje liep het Ravijn al uit. Met doelpunten van onder andere Tim Teders kwam de Dinkel snel terug. In het vierde kwartje kwam de Dinkel nog sterk terug, maar te vergeefs, de eindstand werd 8-11.

De tweede wedstrijd werd gespeeld door Heren 2, met een volle bank begonnen zij aan de wedstrijd. Met een openingstreffer van Stefan Bonnes werd de toon gezet. De heren kwamen al snel op voorsprong en zette deze voort, maar de Grunte Heren 3 liet zich niet kennen, zij vochten terug en in de zoemer van het tweede kwartje maakten zijn nog en 3-2. De Dinkel bleef vechten voor de bal en door slimme passen waren zij de Grunte te slim af. Al leek het nog even spannend te worden, de Dinkel won met 8-7. Zij zijn derde geworden in het klassement.

Als allerlaatste sprongen de dames van Dames 1 in het zwembad. Met blessures en afwezigheden werden zij bijgestaan door enkele dames van Dames 2. De Mors Dames 1 leidden de wedstrijd in met het eerste doelpunt. Met goed keepwerk van Lynn … ! en een strakke verdediging werden alle man-minders uit de goal gehouden. In de tweede periode kwam de Dinkel weer goed terug met doelpunten van Carien Kienhuis, helaas was de Mors te sterk. De dames eindigen vijfde in het klassement.

Omdat er vorige week iets mis ging met het aanleveren van het bericht voor op de site, zijn hier de uitslagen:
De Ijsselmeeuwen Dames 1   –  De Dinkel Dames 1                         4 – 6
VKC’03 Heren 3                    –  De Dinkel Heren 2                          11 – 7
De Dinkel Dames 2                –  WS Twente Dames 2                     4 – 14
VKC’03 <15                           –  De Dinkel <15                                10 – 5
De Dinkel <13                        –  De Mors <13                                   6 – 15