3 teams mochten zaterdag afreizen naar hun tegenstanders voor hun competitiewedstrijd. Achtereenvolgens speelde Heren 2 in Vriezenveen, de Jeugd onder de 13 jaar in Hardenberg en Dames 1 in Twello.

Heren 2 beet het spits af tegen VZ&PC. De thuiswedstrijd in november resulteerde in een 12-7 overwinning voor De Dinkel, waardoor het vertrouwen groot was bij de heren. De mannen uit Vriezenveen kwamen na 20 seconden al op een 1-0 voorsprong en De Dinkel had daar geen direct antwoord op. Wel werden er veel persoonlijke fouten gemaakt en maakte de tegenstander uiteindelijk de 2-0. Stefan Bonnen tekende kort na elkaar voor de 2-1 en 2-2 en de strijd barstte los. Er volgden weer veel persoonlijke fouten en op de helft van het tweede kwartje stond het 2-3. Vanaf toen ging het minder met de heren, er werden veel fouten gemaakt en de tegenstander kon daar makkelijk van profiteren. Eindstand 7-3.

Vervolgens was het de beurt aan de jongens en meiden onder de 13 jaar. Onder aanvoering van Mark Journée begonnen ze aan deze strijd. De vorige twee ontmoetingen resulteerden in een overwinning voor de Denekampers, dus ze wilden graag de volgende 3 punten ook meenemen. Op de allerlaatste seconde van het eerste kwartje werd het eerste doelpunt gemaakt: 0-1 voor De Dinkel. Laat in het tweede kwartje kwam de 2e en toen moest de jeugd uit Hardenberg laten zien wat ze waard waren. Vlak daarna kwam de 1-2, maar al snel was daar weer het anwoord: 1-3. Zo ging de wedstrijd mooi gelijk op, maar uiteindelijk trok De Dinkel aan het langste eind: 4-5!

Als laatste nam Dames 1 het op tegen Proteus, ieder seizoen weer een geduchte tegenstander wegens het fysieke spel. Dat was deze zaterdag niet anders, maar Dames 1 hield in het begin het hoofd koel, waardoor ze op een 2-0 voorsprong kwamen. Vanaf toen werd er gestrooid met persoonlijke fouten, maar liefst 6 achter elkaar. 3 daarvan waren voor dezelfde speler van De Dinkel, waardoor zij het water niet meer in mocht. Dames 1 kwam met 8 vrouwen naar Twello, versterkt door Resy Mos (dames 2) en Naomi Scheggetman (jeugd onder de 15), dus de resterende speelminuten moesten zonder wissels worden volbracht. Naomi liet hiermee goed zien dat ze helemaal klaar is om volgend seizoen de overstap naar de senioren te maken! Desondanks had De Dinkel het zwaar, mede door de twijfelachtige beslissingen van de scheidsrechter, die veelvuldig voor de thuisploeg positief uitpakten. Hierdoor kon Proteus op een gelijke stand komen en op die manier ook de overwinning in de wacht slepen. Doelpunten van Marie-Claire Ottenhof en Indy Onland mochten helaas niet meer baten. Vol teleurstelling dropen de dames af richting de kleedkamer en vervolgens richting Denekamp.

Zaterdag 16 april spelen alle teams een wedstrijd. De jeugd onder de 13 jaar en Heren 2 voor het laatst dit seizoen, de andere teams spelen op 23 april hun laatste wedstrijd:
16.30u VKC                             –          De Dinkel <15 jaar             Tubbergen
17.15u De Dinkel <13 jaar       –          De Mors                               Dorper Esch
18.00u De Dinkel Dames $2     –          WS Twente                          Dorper Esch
18.00u VKC                             –          De Dinkel Heren 2              Tubbergen
18.45u De IJsselmeeuwen          –          De Dinkel Dames 1             Zutphen