Na het vrije paasweekend, was het tijd om de competitie te hervatten. De jongens en meisjes van onder de 15 namen het zaterdagavond in eigen huis op tegen de jongens en meiden van WS Twente. Wanneer de Dinkel wint, zouden ze op gelijke hoogte komen met de tegenstander.
De Dinkel hield lang stand, maar moest halverwege de eerste periode het eerste tegendoelpunt incasseren. Door goed zwemwerk van Inge Heijdens en Naomi Scheggetman kon de Dinkel enkele mooie aanvallen opzetten. Dit resulteerde in een mooi doelpunt van Sara Bonnes. In de vierde periode werden er aan beide kanten spelers uit het veld gestuurd. De Dinkel profiteerde hiervan. Helaas was dit niet voldoende om de winst binnen te slepen. WS Twente won met 4-2.

Hierna was het de beurt aan Heren 2. De tegenstander van de avond, Losser 2, is altijd lastig. Vanaf het eerste fluitsignaal ging het er hard aan toe. Aan beide kanten volgden hierop uitsluitingen. In de tweede periode liep de Dinkel uit via doelpunten van Jelle Tijhuis en Kris Bergsma. Losser liet dit niet op zich zitten en vocht zich terug in de wedstrijd. In de laatste periode ging de stand weer gelijk op. Via wederom een doelpunt van Jelle Tijhuis wist de Dinkel stand te houden. Heren 2 won met 10-9.

Dames 1 sloot de zaterdagavond in Dorper Esch af tegen DOS. In de eerste periode hadden de Dinkeldames wat moeite om in de wedstrijd te komen. Dankzij sterk verdedigen ging de wedstrijd gelijk op.  In de tweede en derde periode kwam de Dinkel beter in het spel en werden door goed samenspel mooie doelpunten gemaakt. De tegenstander had hier geen antwoord op, waardoor de dames op grote voorsprong kwamen. Na het laatste fluitsignaal kondende Dames met opgeheven hoofd het zwembad verlaten met een 11-3 overwinning.

Zondagmiddag sloot Dames 2 het weekend af in Enschede. De tegenstander, EZC, kon bij winst kampioen worden. Dames 2 liet dit niet zomaar gebeuren. Via goede aanvallen probeerden de dames EZC onder druk te zetten. Resy Mos promoveerde een mooie aanval in een prachtig doelpunt. Helaas was dit niet genoeg om EZC af te stoppen. De dames vertrokken puntloos huiswaarst.

9 april spelen de volgende teams:
16.30                     De Grunte <13                  De Dinkel <13                 Hardenberg
15.45                     VZ & PC 4                        De Dinkel Heren 2           Vriezenveen
17.30                     Proteus 2                         De Dinkel Dames 1          Twello