De eerste waterpolo wedstrijd die gespeeld werd afgelopen weekend was die van gemengd <13, zij moesten het opnemen tegen BZC schuurman <13. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden. In de tweede minuut werd er al een doelpunt gemaakt door de Dinkel. Aan het eind van het eerste kwartje antwoorde BZC hierop en werd er een tegendoelpunt gemaakt. BZC ging verder met scoren, het antwoord van de Dinkel was hierop ook weer scoren. Riduan Boersma maakte in het derde kwartje 2 doelpunte. Aan het eind van de derde periode stond het 6-4. Helaas liep BZC in het laatste kwartje weer uit en had de Dinkel hier geen antwoord meer op.

De tweede wedstrijd werd gespeeld door Dames1 in Oldenzaal tegen OZ&PC. OZ&PC kan kampioen worden als ze alle wedstrijden winnen. Hierdoor een extra motivatie voor onze dames om hun uiterste best te doen. Vol spanning begonnen beide teams aan de wedstrijd. In het eerste kwartje hadden de dames geen antwoord op OZ&PC en liepen ze uit. In het tweede en derde kwartje hebben ze gestreden voor de bal. Met Vera Krabbe die weer een keer meespeelde en Rachel Hamspink uit de jeugd hebben de dames helaas de wedstrijd niet kunnen winnen.

De derde wedstrijd werd gespeeld door de jongens en meisjes van <15 moesten het opnemen tegen de Mors <15. Ze wisten dat het een moeilijke pot zou worden maar begonnen goed aan de wedstrijd. In het eerste kwartje maakte de Mors een aantal doelpunten, onder andere één van een strafworp. In het tweede kwartje probeerden de jongens en meisjes van de Dinkel goed terug te komen maar tevergeefs. In het vierde kwartje werd er nog een doelpunt gemaakt door de Dinkel. Helaas hebben ze de wedstrijd verloren, de Mors was te sterk.

De vierde wedstrijd dit weekend werd gespeeld in Enschede tegen Piranha dames 1. Met de uitslag van de vorige keer in het hoofd wist de Dinkel dat ze dit konden winnen. In de wedstrijd gebeurde  niet veel in de eerste periode werd gescoord door Piranha. Er volgenden nog paar doelpunten van hen, maar in de de derde periode kwam Marell Peters met een tegen antwoord. In de vierde periode werd niet meer gescoord, helaas verloor de Dinkel.

De laatste wedstrijd werd gespeeld door Heren 2, zij namen het op tegen de nummer 1 uit de poule Losser heren 3. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, die werd geopend door Bart Pross met een doelpunt. Hieruit volgde een antwoord van Losser met een 1-1, eind periode 1. In de tweede periode gingen De Dinkel en ZCL nek aan nek met een stand eind periode 2 van 4-3. Periode 3 werd afgesloten met een doelpunt van Twan Eshuis, 7-7. In de laatste periode werd het nog even spannend. Het werd 9-9, helaas liepen de heren uit met 12-9. In de laatste 5 seconden werd er nog een doelpunt gemaakt door de Dinkel. Helaas niet gewonnen door de Dinkel.

Omdat er vorige week iets mis ging hieronder de uitslagen van vorige week:

De Dinkel Dames 1         –              DWV Dames 1                  12-3
De Dinkel < 13                  –              De Veene < 13                 1-16
De Dinkel < 15                  –              De Dinkel <                        19-1
De Dinkel Heren 1           –              De Zandstuve Heren 1  11-6

Volgend weekend worden er geen wedstrijden gespeeld in verband met Pasen.
2 april worden de volgende wedstrijden gespeeld:

18.00                     De Dinkel < 15                  –              WS Twente < 15              Denekamp
18.45                     De Dinkel Heren 2           –              Losser Heren 2                 Denekamp
19.30                     De Dinkel Dames 1         –              Dos Dames 1                     Denekamp

3 april worden de volgende wedstrijd gespeeld:

15.15                     EZC Dames 4                     –              De Dinkel Dames 2         Enschede

Gehaktballenactie !
In 2014 heeft de Dinkel een gehaktballenactie gehouden, door gehaktballen te verkopen in samenwerking met slagerij Kappelhof. Deze heerlijke gehaktballen zijn vacuüm verpakt en ambachtelijk bereid. Dus, heeft u ook zo zin in heerlijke gehaktballen of wilt u de heren, dames, jongens en meisjes van Waterpolo vereniging de Dinkel steunen? Schroom niet om te vragen naar de gehaktballen en wij zullen u verder helpen.