Zaterdag 19 maart was de Dorper Esch het strijdtoneel van de vierde zwemwedstrijd in het Minioren Circuit. Zwemteams van Z&PV de Veen (Almelo), OZ&PC (Oldenzaal), VZ&PC (Vriezenveen), EZC (Enschede), ZC Losser (Losser) en De Dinkel streden onder aanmoediging van veel publiek om de podiumplaatsen. De Dinkelzwemmertjes werden dit keer begeleid door Brigitte Hesselink, Silke Oude Weernink en Diane Heskamp. En dat pakte heel goed uit. Van alle te winnen medailles (54) gingen er maar liefst 27 naar De Dinkel!
De volgende zwemmertjes haalden het podium:
Brons: Lieke Agterbos, Hanne Olde Dubbelink (2x), India Segerink, Thijn Ekkelboom, Lonneke Geers, Anouk Olde Dubbelink en Mika Heskamp (2x)
Zilver: Laurien Gliese-Slooijer, Lynn Wennink, Eline Lutters, Tess Wolbert, Hanne Olde Dubbelink, Kevin Lucas en Luuk Ruinemans
Goud: Tiede Groener (2x), Lieke Agterbos, Lyn Wennink, Yke Groener (3x), Milan Lucas (2x), Tess Wolbert en Kevin Lucas
Ook zwommen de Dinkeltjes nog 67x een persoonlijk record! De grootste verbetering kwam dit keer op naam van Daniƫl Hietbrink. Hij zwom op de 50 m vlinderslag een nieuwe tijd van 55.90, dit was maar liefst bijna 8 seconden sneller dan zijn oude tijd!