Zondagmiddag 13 maart gingen de 15 jongste zwemmers van De Dinkel richting Losser voor het vierde deel van de Swimkickwedstrijd. De andere zwemploegen kwamen uit Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen en Losser.
Deze middag werden er 25m en 50m afstanden gezwommen. Bram ter Braak, Milan Veelders, Marit Westerhof en Ank Wolbert zwommen voor het eerst de 50m afstanden: 50m rugslag en 50m schoolslag. Dit leverde mooie nieuwe pr’s op.
Pien Hemmelder zwom naar de eerste plaats op de 50m schoolslag. Een compleet Dinkelpodium was er op de 50m rugslag: Pien zwom hier wederom naar de eerste plaats, gevolgd door Milan Veelders (2e) en Daan van Peet (3e). Ook de anderen zwommen goed en tekenden voor een of twee persoonlijke records. In totaal werden er 22 nieuwe persoonlijke records gezwommen; Ties Ekkelboom zwom naar de grootste tijdverbetering op de 25m schoolslag.
Mooie resultaten van De Dinkel in het 4e deel van de Swimkickwedstrijd.