Dit weekend speelden alle seniorenteams een wedstrijd.
Dames 1 beet het spits af met een derby in en tegen Enschede. Deze tegenstander is altijd een ‘angstgegener’ voor de dames. Daarbij komt dat Enschede meedoet om de titelstrijd en gebrand is op een goed resultaat.Dit werd vanaf het eerste fluitssignaal duidelijk. In de eerste periode werden de dames verrast en overklast door EZC. De Dinkel stond na de eerste periode al met 4-2 achter. Om terug in de wedstrijd te komen moest de tactiek veranderd worden. Dit had direct resultaat. EZC kwam niet meer goed in de wedstrijd, waardoor de Dinkel terug kon komen. Via een prachtige pass van Rachel Hampsink werd de aansluitingstreffer gemaakt. Aan het begin van de laatste periode stond EZC met 1 doelpunt voor. De spanning was om te snijden. In de laaste 15 seconden van de wedstrijd werd er nog een aanval opgezet door de Dinkel. Via Wendy Ribberink kwam de bal bij Marie-Claire Ottenhof. Joy Bekker zwon ondertussen keihard naar voren om vervolgens de bal te ontvangen en deze in de allerlaatste seconde achter de keeper te schieten. Eindstand; 6-6!

In Denekamp ontving Dames 2 hun tegenstander van de avond, Twenhaarsveld. De vorige wedstrijd tegen hen werd helaas verloren. De dames wilden deze wedstrijd dan ook graag winnen. De tegenstander liet echter niet over zich heen lopen, er werd dan ook geknokt voor elke bal. Door goed verdedigingswerk van Resy Mos, kon voorin de aanval opgezet worden. Dit resulteert in prachtige doelpunten van Jonne Oude Luttikhuis, Marell Peters en Sanne Ten Hove. Het jonge dames 2 knokte tot de laatste seconde voor de winst, helaas scoorde de tegenstander iets vaker. Dames 2 ging strijdend met 4-6 ten onder.

Heren 2 was zondagmiddag te gast bij EZC in Enschede. Door een strafworp kwam EZC op voorsprong. Heren 2 had hier een passend antwoord op en stond aan het einde van de eerste periode al met 3-1 voor. Door goed verdedigingswerk van Jos Bekker kon voorin de aanval opgezet worden en konden de heren flink uitlopen op de tegenstander. Frank Veltmann sloot de doelpuntenregen af met een mooi schot. Heren 2 verliet het Enschedese zwembad met een 12-3 winst.

Zaterdag 12 maart spelen de volgende teams:
17.45                     De Dinkel <13                   VZ&PC<13                         Denekamp
18.30                     De Dinkel<15                    De Veene<15                    Denekamp
19.45                     De Dinkel Dames 1          DWV 1                                 Denekamp
20.00                     De Dinkel Heren 2           De Zandstuve 1                  Denekamp