Ook op zaterdag 27 en zondag 28 februari heeft De Dinkel met 16 zwemmers deelgenomen aan de twaalfde schwimm-meeting in het Duitse Osnabrück. Op zaterdag werd de ploeg zwemmers door Rogier Becker begeleidt en op zondag was Willy Hansen diegene die de ploeg onder zijn hoede had. Voor vele zwemmers was het een eerste ervaring om tijdens een groot buitenlands toernooi in een 50 meter bad te mogen zwemmen.

Er zijn door deze 16 zwemmers (zowel jeugd als junioren zwemmers) 142 keer een tijd neergezet. Alle 16 zwemmers hebben een of meerdere persoonlijke records gezwommen. De grootste tijdsverbetering is gezwommen door Marieke Lenderink op de 100 rug. Zij heeft haar tijd met 60% naar 1.23.43 verbeterd.

Er is 18 keer een finaleplaats behaald en er zijn meerdere medailles en bekers gewonnen. Onder andere Noël Derks, Joy van Dieren, Milan van Dieren, Kiki Koopman, Puck Koopman en Quinty Setlight gingen met een medaille huiswaarts. Daarnaast zijn er meerdere NJJK limieten behaald waaronder met de estafetteploegen meisjes junioren 3 en later.

Van 26 tot en met 28 februari heeft een groep van 21 zwemmers, onder leiding van trainer Mathijs Ottink, gezwommen op de 18e Piranha Meeting in Hannover. Er zijn door deze 21 zwemmers 226 tijden neergezet.  Er zijn door zes zwemmers een finaleronde gehaald en  wel door Karst Boersma, Tom Laarhuis, Sterre Mooiweer, Mathilde Stolmeijer en Noortje Timmerman. De grootste tijdsverbetering is gezwommen door Coen Reukers op de 200 wissel met een tijdsverbetering van 26% naar 2.33.23.

Er zijn ook meerdere clubrecords verbroken waaronder door Koen Bummelaar op de 200 vlinder voor 17 jarigen. Hij heeft met de tijd van 2.20.66 het clubrecord van Jeroen Gijselaar uit 2011 verbeterd.  Daarnaast heeft Sterre Mooiweer clubrecords verbroken op de 400 vrij (in een tijd van 4.41.90) , 100 rug (in een tijd van 1.06.03) en 50 vlinder (in een tijd van 1.09.14).

Naast dat er nieuwe NK limieten zijn gezwommen, zijn er ook meerdere nieuwe NJJK limieten behaald.

Powered by WPeMatico