Op zaterdag 27 en zondag 28 februari heeft De Dinkel met 16 zwemmers deelgenomen aan de 12e schwimm-meeting te Osnabrück. Op zaterdag werd de ploeg zwemmers door Rogier Becker begeleidt en op zondag was Willy Hansen diegene die de ploeg onder zijn hoede had. Voor vele zwemmers was het een eerste ervaring om tijdens een groot buitenlands toernooi in een 50 meter bad te mogen zwemmen. Er is door deze 16 zwemmers (zowel jeugd als junioren zwemmers) 142 keer een tijd neergezet. Alle 16 zwemmers hebben een of meerdere persoonlijke records gezwommen. De grootste tijdsverbetering is gezwommen door Marieke Lenderink op de 100 rug. Zij heeft haar tijd met 60% naar 1.23.43 verbeterd.
Er is 18 keer een finaleplaats behaald en er zijn meerdere medailles en bekers gewonnen. Onder andere Noël Derks, Joy van Dieren, Milan van Dieren, Kiki Koopman, Puck Koopman en Quinty Setlight gingen met een medaille huiswaarts.
Daarnaast zijn er meerdere NJJK limieten behaald waaronder met de estaffetteploegen meisjes junioren 3 en later.