Op zaterdag 20 februari werd er maar 1 wedstrijd gespeeld. De Dinkel Dames 1 moesten het opnemen tegen de De Spreng Dames 1. De dames werden ondersteund door Resy Mos en Chantal Bentert. Het spel begon en beide partijen kwamen moeilijk tot scoren, tot De Spreng in de laatste anderhalve minuut, van het eerste periode, de openingstreffer maakte. In de tweede periode werdt het eerste doelpunt van de Dinkel gemaakt door Marie-Claire Ottenhof, maar De Spreng had hier al snel een antwoord op, de stand einde periode 2 werd 4-1. In de eerste 10 seconden van de derde periode werd er gescoord door Joy Bekker, een fenomenaal intikkertje achterover. De Dames van de Dinkel kwamen mede dankzij deze treffer terug in de wedstrijd en werd het 4-4, maar De Spreng liet het hier niet bij zitten. De stand einde periode 3 was 6-4. In de laatste periode heeft de Dinkel gestreden om weer terug te komen in de wedstrijd, maar dit mocht helaas niet baten. Ze verloren de wedstrijd in Brummen.

Volgende week wordt er alweer 1 wedstrijd gespeeld:

27 februari       De Dinkel Dames 1 – ZPC DE Hof Da2   18.30u