Zaterdag 20 februari werd in de Dorper Esch de derde wedstrijd in de Jeugd Vijf Kamp gezwommen. De volgende verengingen deden mee: De Veene (Almelo), OZ&PC (Oldenzaal), WS Twente (Hengelo), EZC (Enschede) en De Dinkel. Onder aanmoediging van vele supporters werd er op verschillende afstanden en door de verschillende jaargangen gestreden voor de podiumplekken.

De jongens 2006-2007 zwommen de 50 m. vlinderslag en de 100 m. schoolslag. Tiede Groener op beide afstanden 2e, Kars Gelevert 3e op de vlinderslag en Matijn Bodde 3e op de schoolslag.
Ook de meisjes 2005-2006-2007 zwommen deze afstanden. Hoewel er geen podiumplekken waren, deden de Dinkelmeisjes goed hun best en werden er veel persoonlijke records gezwommen!
Daarna waren de oudere jongens (jaargangen 1999-2005) aan de beurt. De zwemmertjes van De Dinkel waren de jongsten en zwommen voor het eerst de 100 m. vlinderslag. Er werden erg mooie tijden neergezet! Ook op de 100 m. schoolslag deden de jongens goed hun best.
Ook de meisjes hadden een algemene klasse van 2005-1998. Zij zwommen 100 m. vlinderslag en 100m. schoolslag. De Dinkelmeisjes (de jongsten in deze categorie) deden uitstekend hun best met hele mooie persoonlijke records, waarmee ze zelfs oudere jaargangen voorbij streefden.
Tenslotte was het de beurt aan de estafettes waarbij De Dinkel meedeed met zowel een jongens- als een meisjesteam. Beide teams bleken de snelste te zijn en zelfs sneller dan de vooraf ingeschatte tijden!

De beste prestatie kwam vandaag op naam van India Segerink. Zij verbeterde haar tijd op de 100 m. schoolslag met ruim 25 seconden naar een nieuwe tijd van 1:41.94!
Het was een erg mooie wedstrijd met heel veel persoonlijke records (38x) waar de trainers erg blij mee zullen zijn. Op naar de volgende wedstrijd in deze Jeugd Vijf Kamp!