Dit weekend sprongen er 3 teams van De Dinkel het water in om een wedstrijd te spelen. Op zaterdag speelden de jeugd onder de 15 en dames 1. En op zondag was de jeugd onder de 13 aan de beurt.

Als eerst was de jeugd onder de 15 aan de beurt. Zij reisden af naar Losser om daar te spelen tegen de koploper, de jeugd onder de 15 van Losser.
Anouk Athmer heeft gekeept, zij heeft nog een paar mooie ballen uit het doel weten te houden. Rachel Hampsink, Sem Ribberink en Sara Bonnes waren goed in de aanval. Zij hadden nog een paar mooie kansen, helaas hebben zij deze niet kunnen benutten. Naomi Scheggetman heeft goed verdedigd en heeft nog een paar goede aanvallen van Losser weten te stoppen. Jammer genoeg was dit niet genoeg. Losser was letterlijk en figuurlijk een  maat groter dan De Dinkel. Vandaar dat ze ook hebben verloren met 18-0. 

De dames 1 speelden thuis tegen de nummer 3, de dames van VZ&PC. Dit was een erg spannende wedstrijd. Er is erg goed verdedigd door Judith Krabbe op de midachter. Ook Monique Snijder heeft goed gekeept. Zij had een paar mooie reddingen, waaronder een 1 op 1. Lotte Heidens was verdedigend ook sterk. Niet alleen verdedigend waren de dames van De Dinkel sterk, maar ook aanvallend. Wendy Ribberink heeft goed meegewerkt met de opbouw van de aanval.
Marie-Claire heeft nog een mooi doelpunt gemaakt door een aangegeven bal van Joy Bekker. Joy Bekker had zelf ook nog een hele mooie kans door een aangegeven bal van Indy Onland. Helaas ging deze er niet in, anders was dat doelpunt het mooiste doelpunt van de wedstrijd geweest. Carien Kienhuis had nog een heel mooi afstandsschot. Dit schot was vanaf de elf meter en ze schoot hem in de lange hoek.
De dames van De Dinkel hebben de man meer situaties goed uitgespeeld.
De stand in het eerste kwartje was 2-0 en in het tweede kwartje 5-2. Daarna kwamen de dames van VZ&PC terug en in het derde kwartje stond het 6-4. Uiteindelijk hebben de dames van De Dinkel gewonnen met 7-5. Doordat de dames van De Dinkel hebben gewonnen zijn ze weer een plek gestegen en staan ze nog maar één punt achter op de nummer 3 en nummer 4. 

Als laatste speelde de jeugd onder de 13 van De Dinkel. Zij namen het op tegen de jeugd onder de 13 van Scholtenhagen. De jeugd van De Dinkel was overduidelijk sterker dan die Scholtenhagen.
Simon lag in het doel en had een paar geweldige reddingen. De verdediging was ook erg sterk en de jeugd van Scholtenhagen had dan ook veel moeite om een goede aanval op te kunnen bouwen. Daar had de jeugd van De Dinkel geen enkele moeite mee. Doordat zij wel goede aanvallen konden opbouwen kon Petter vaak scoren. Hij is dan ook de topscoorder van deze wedstrijd.
Ze hebben dan ook terecht gewonnen met een uitslag 14-2. Doordat ze gewonnen hebben staan ze op de tweede positie met één punt boven de nummer drie.

Volgende wedstrijd:
20 feb om 16:45 uur;​ De Spreng Da1 (Dames) – De Dinkel Da1 (Dames) in Rhienderoord