Op zondagmiddag 14 februari werd de Minioren Limiet zwemwedstrijd gezwommen in zwembad Vondersweijde in Oldenzaal. Naast 24 jonge zwemmers van De Dinkel, waren er zwemmers uit Oldenzaal, Haaksbergen, Enschede, Hengelo en Losser die streden voor de medailles. Deze middag stonden de 50m vlinderslag, 100m wisselslag, rugslag (50m/100m) en vrije slag (50m/100m) op het programma. Door De Dinkel werd er fantastisch gezwommen en er werden veel medailles behaald: maar liefst 20x stond er een Dinkelzwemmer op het podium.
Gouden medailles werden behaald door: Tiede Groener (2x), Eline Lutters (2x), Anne ter Braak, Pien Hemmelder, Nikki Gelevert en Lynn Wennink.
Zilveren medailles waren voor: Sarie Kluitman (2x), Wies Ruinemans (2x), Tiede Groener, Kars Gelevert en Sven Kreikamp. En in totaal werd er vijf keer brons gehaald: Jet Morsink, Laurien Gliese-Slooijer, Eline Lutters, Chris Kleissen en Sven Kreikamp.
Tiede Groener verbeterde op de 50m rugslag het 9 jaar oude clubrecord voor 8-jarigen van Tom Laarhuis naar 42.26 seconden.
De grootste tijdverbetering werd deze middag gezwommen door India Segerink die haar tijd op de 100m vrije slag met 12 seconden verbeterde naar 1:21.67.