Afgelopen weekend hebben drie teams van De Dinkel gestreden om de punten.

Allereerst mochten de jongens en meiden onder de 15 jaar het in eigen huis opnemen tegen OZ&PC uit Oldenzaal. OZ&PC is en blijft een zware tegenstander voor De Dinkel, wat ook deze wedstrijd weer werd bevestigd. De gasten konden al in de eerste periode uitlopen naar een 3-0 voorsprong, wat het voor De Dinkel extra moeilijk maakte. Tim Teders wist in de laatste periode nog een mooi doelpunt te maken, maar helaas was dit niet genoeg. De punten gingen mee naar Oldenzaal.

Vervolgens was het de beurt aan Dames 2. Dit team is dit seizoen pas begonnen en zijn daardoor niet altijd goed op elkaar ingespeeld. Ze namen het op tegen De Zandstuve uit Vroomshoop. Vanaf het begin liep het erg lekker bij de dames uit Denekamp, er werd goed gezwommen en goed samengespeeld. Met versterking van Naomi Scheggetman, Inge Heijdens en Rachel Hampsink uit de jeugd, waren er voldoende wissels waardoor iedereen fit kon blijven. Rachel Hampsink heeft zelfs nog een doelpunt gemaakt en doelvrouw Lynn Willemsen trok de aandacht met veel sterke reddingen! Eindstand werd uiteindelijk 4-8, maar de dames waren zeer tevreden.

In Almelo ging zaterdagavond Dames 1 de strijd aan tegen De Veene, welke een plek lager staan in de competitie. In eigen huis werd het 5-2 voor De Dinkel, maar met een grote ziekenboeg zou deze opgave een stuk moeilijker worden. De Dinkel kwam in de eerste periode op 1-0 en deze stand bleef zelfs tot in de derde periode staan. Beide ploegen waren sterk in de verdediging, waardoor weinig schoten het net raakten. Uiteindelijk werd het, door een overtalsituatie, 1-1 en werd het steeds moeilijker voor De Dinkel. De Veene kon uitlopen tot 3-1 en door een afstandsschot van Judith Krabbe kwam De Dinkel terug op 3-2. Helaas werd in de laatste minuut van de wedstrijd 4-2 gemaakt, waardoor er geen zicht meer was op winst.

In verband met carnaval zijn er volgende week geen wedstrijden.
De week erop, op zaterdag 13 februari, spelen de volgende teams:
17.00u                 De Dinkel Dames 1 –        VZ&PC                            Dorper Esch
17.10u                 Losser                            –        De Dinkel <15       Losser