De jeugd onder de 13 speelde een spannende wedstrijd tegen de koploper de Mors. Bij winst zou De Dinkel dit stokje overnemen. In de eerste 2 periodes kon De Dinkel goed meekomen met de tegenstander, mede door mooie doelpunten van Riduan Boersma. Helaas was er moeilijk een rem te zetten op de jongens en meisjes van de Mors. Ondanks enkele goede reddingen van keeper Simon, vertrok De Dinkel zonder punten uit Rijssen.

De jeugd onder de 15, nam het in Enschede op tegen EZC, dat 3e staat in deze competitie. De Dinkel, met Tim Teders en Rachel Hampsink, in de gelederen, konden aanvallend weinig  kansen creeren. EZC wist hiervan te profiteren en hun voorsprong uit te breiden. De Dinkel verloor de wedstrijd.

Dames 2 nam het in zwembad Brilmansdennen op tegen de dames van Losser. Dit geroutineerde team liet al in de eerste periode zien dat ze vol voor de winst gingen. Dankzij goed keeperswerk van Lynn Willemsen en de verdediging van routiniers Chantal Bentert en Pien Doevelaar bleef de schade beperkt. Helaas kregen de dames weinig kansen voorin, waardoor de wedstrijd werd verloren.

Dames 1 was te gast in Rijssen bij de Mors. De Dinkel trad aan zonder wissel, maar wist door goed teamwork en slim spelen een voorsprong op te bouwen. Monique Snijder keepte een uitstekende wedstrijd, waardoor de voorsprong behouden bleef. Carien Kienhuis en Marie-Claire Ottenhof speelden de aanvallen goed uit. De Dinkel won dan ook zeer verdiend met 9-2.

Zaterdag 30 januari spelen de volgende teams:
18.00                     De Dinkel <15                   OZ&PC <15                        Denekamp
18.45                     De Dinkel dames 2          Zandstuve 1                      Denekamp
20.30                     De Veene 1                       De Dinkel dames 1          Almelo