Afgelopen zaterdag 23 januari werd in de Dorper Esch de derde wedstrijd van het Minioren Circuit gezwommen. Zes verenigingen (uit Oldenzaal, Vriezenveen, Enschede, Losser, Almelo en Denekamp) namen met hun jeugdselectie hieraan deel. Aangemoedigd door een enthousiast publiek deden de jongens en meiden hun best om op de diverse zwemslagen op het podium te komen.

Ook De Dinkel deed met 27 zwemmers mee. Onder leiding van Brigitte Hesselink en Peter Heskamp werd er uitstekend gezwommen, waardoor er diverse medailles werden gewonnen.

Derde plaatsen waren er voor: Nienke Brouwer, Claire Bosch, Hanne Olde Dubbelink en, Kars Gelevert. Zilveren medailles gingen naar: Hanne Olde Dubbelink, Laurien Gliese-Slooijer (2x), Eline Lutters en Claire Bosch. En deze zwemmers haalden een gouden medaille: Tiede Groener (2x), Lynn Wennink (2x), Yke Groener (2x), Milan Lucas (2x), Tess Wolbert en Eline Lutters.

Ook werd er maar liefst 42 een persoonlijk record gezwommen. De grootste verbetering kwam dit keer op naam van Pleun Westerhof: zij zwom op de 100 meter wisselslag bijna 22 seconden sneller naar een nieuwe tijd van 1:39.28!

Het was een erg gezellige en sportieve middag!