Afgelopen zondag is in Almelo de derde ronde van de districtscompetitie (eerste klasse Regio Oost) gezwommen. De Dinkel 2 heeft met 36 zwemmers deelgenomen aan deze derde ronde.

Er is 33 keer een PR (persoonlijk record) gezwommen, waarbij  de grootste verbetering bij de jeugdselectie is gezwommen door India Segerink op de 100 rug. Zij wist haar tijd met 18% te verbeteren naar 1.34.64. Bij de A-selectie is de grootste tijdsverbetering gezwommen door Bart Kooiker op de 200 rug. Hij wist zijn tijd met 17% te verbeteren naar 2.42.46.

In deze 3e ronde heeft De Dinkel 2 3906.25 punten gezwommen. Na deze 3e ronde is de voorsprong op nummer 2 320 punten en met nog twee rondes te gaan lijkt het kampioenschap, en dus promotie naar de C klasse, een hogere klasse in deze nationale zwemcompetitie is binnen handen bereik.

Powered by WPeMatico