Dit weekend speelden alle teams van De Dinkel. Op zaterdag speelden de jeugd onder de 13 en onder de 15, dames 1 en de heren 2.

Als eerste nam de jeugd onder de 13 het op tegen De Grunte. Simon lag in het doel en heeft erg gekeept. Door de goede aanvallen en veel samen spelen heeft Petter vaak kunnen scoren. Hierdoor hebben ze verdiend gewonnen met 8-6.

Daarna moest de de jeugd onder de 15. Zij namen het op tegen EZC. Dat was een super spannende wedstrijd. De teams waren erg aan elkaar gewaagd en het ging dus de hele tjjd gelijk op. Naomi Scheggertman verdedigde erg goed op de midachter en maakte later zelfs nog een supermooi doelpunt. Uiteindelijk hebben ze dan ook verdiend gewonnen met 5-3.

Na de jeugd onder de 15 kwamen de heren 2. Zij namen het op tegen De Zandstuve. De heren van De Dinkel waren veel sterker dan de heren van De Zandstuve. Chris mocht de 5 meter nemen en die zat er super mooi in. De stand is dan ook 17-3 voor de heren van De Dinkel.

Als laatste op zaterdag moesten de dames 1. Zij speelden thuis tegen De Mors. Zij stonden eerst 4-2 voor. Daarna stonden ze gelijk met 4-4. Door de goeie instructies van Maarten zijn de dames van De Dinkel goed terug gekomen (zie foto). Heel lang kwam er geen doelpunt, maar toen kwam Wendy Ribberink met de hele belangrijke 5-4. Indy Onland heeft ook 2 hele mooie doelpunten gescoord. Zij hebben dan ook terecht gewonnen met 7-5. Daardoor zijn ze 2 plaatsen gestegen en staan ze nu vierde met 1 punt achter de nummer 3.

Zondag speelde de dames 2. Zij moesten uit naar Losser. Het eerste kwartje waren de teams erg aan elkaar gewaagd. Het bleef dan ook 0-0. Het heeft ook nog 2-2 gestaan. Maar in het laatste kwartje kregen de dames van De Dinkel nog 5 doelpunten tegen. Ze verloren dus uiteindelijk met 7-2.

De volgende wedstrijden zijn volgende week:
23 jan.                 De Mors DG1 <13 – De Dinkel DG1 <13                   15:00 u.
23 jan.                 Schuurman BZC CG1 <15 – De Dinkel CG1 <15     15:30 u.
23 jan.                 De Mors Da1 – De Dinkel Da1                                    16:30 u.
23 jan.                 Losser Da2 – De Dinkel Da2                                      18:30 u.