Afgelopen weekend zijn er 3 wedstrijden gespeeld.  Als eerst de jongens en meisjes van onder de 15. Ze begonnen met frisse moed aan de wedstrijd tegen VZ&PC. In het eerste kwartje werd niet veel gescoord. Het eerste doelpunt kwam van VZ&PC. In het tweede en derde kwartje liep VZ&PC uit, maar De Dinkel bleef strijden. In het laatste kwartje lukte het De Dinkel niet om nog terug in de wedstrijd te komen, wel hebben ze nog een doelpunt gemaakt in de laatste minuut.

De tweede wedstrijd die gespeeld werd, was WS Twente H5 – De Dinkel H2. In de eerste dertig seconden werd er al gescoord aan de kant van De Dinkel, door Stefan Bonnes. Hierop volgde al snel een tweede doelpunt. In begin van de tweede periode kwam WS Twente terug naar 2-1, maar lang duurde het niet en Twan Eshuis gaf hier weer een tegen antwoord op met een 1-3 stand. Het tweede kwartje liepen de heren verder uit. In het begin van periode 3 probeerde WS Twente nog terug te komen maar te vergeefs. In de laatste periode werden nog 2 doelpunten gemaakt door De Dinkel. Zo hebben de heren van De Dinkel gewonnen met 3-11.

De derde wedstrijd werd gespeeld door Dames 1, in Doesburg tegen DWV. Met 7 eigen speelsters en Marell Peters uit Dames 2, begonnen de dames aan de wedstrijd. In de eerste minuut werd er gescoord door DWV, maar de dames hadden hier al snel een tegen antwoord op. Carien Kienhuis maakte de eerste periode wel 5 doelpunten, waarmee de dames op een 5-3 voorsprong kwamen. Toch bleef de wedstrijd spannend, zeker doordat DWV sterk terug kwam in het tweede kwartje. Maar door een mooi doelpunt van Joy Bekker werd het verschil weer groter gemaakt. In de derde periode werd de 5-7 gemaakt voor De Dinkel, dit hielden ze vast door samen goed te verdedigen. In het laatste kwartje werd de 5-8 gemaakt en namen de dames de 3 punten mee naar huis.

De volgende wedstrijden zijn volgende week:
16 jan.                  De Dinkel DG1 <13 – De Grunte DG1 <13             16.30 u.
16 jan.                  De Dinkel CG1 <15 – EZC CG1 <15                        17:15 u.
16 jan.                  De Dinkel H2 – De Zandstuve H2                             18.00 u.
16 jan.                  De Dinkel Da1 – De Ijsselmeeuwen Da1                 18.45 u.
17 jan.                  EZC Da3 – De Dinkel Da2                                          15.15 u.