Ook vaders en moeders zwommen mee in de estafette
Het laatste evenement van het jaar bij De Dinkel Denekamp (450 leden) is het clubkampioenschap in zwembad Dorper Esch. Dit is altijd een gezellige wedstrijd onder officiële leiding van Frans Meuris en mevrouw Adriaansen, de moeder van Marleen Veldhuis.
clubkamp 2015 foto2
Alle vrijwillige juryleden zorgen daarbij voor een strakke registratie van alle resultaten.
De wedstrijd is voor de eigen leden maar nu ook hun families. De familie-estafette, perfect georganiseerd door Danique Wagenvoort, is namelijk een spectaculair extraatje waaraan ook vaders en moeders deel kunnen nemen.
Er staan prachtige bekers klaar voor degene met de meeste clubrecords of persoonlijke records.
Iedereen zwemt 50 meter vlinderslag, rugcrawl, schoolslag en vrije slag, waarna de tijden bij elkaar worden opgeteld.
Clubkampioenen 2015:
– Meisjes/dames: Pien Hemmelder, Laurien Gliese-Slooijer, Eline Lutters, Yke Groener, Puck Koopman, Joy van Dieren, Quinty Setlight, Janneke Lenderink, Romée Spin, Sterre Mooiweer en Karin Hidding.
– Jongens/ heren: Tiede Groener, Matijn Bodde, Milan Lucas, Daniël Heitbrink, Luuk Ruinemans, Jurre Hanstede, Milan van Dieren, Dennis Kamps, Koen Brummelaar, Tom Laarhuis, Jeroen Gijselaar en Edwin Nijmeijer.
clubkamp 2015 foto3
De Sjouke Wynia Bokaal won Marieke Lenderink, ze had de meeste persoonlijke records onder de 12 jaar. De Benerink Bokaal was voor Kiki Koopman met de meeste persoonlijke records 12 jaar en ouder. De meeste clubrecords werden verbroken door Karst Boersma en hij won de Dinkel Bokaal.
De snelste familie bij de familie-estafette werd de familie Weustink.
De eerste clubrecords zijn al verbroken deze middag; Puck Koopman verbrak het record uit 2001 van Isabel Nibourg op de 50m vlinderslag. Op de 4x50m wissel was het clubrecord van 2006 in handen van Claudia Holterman, Loes Sanderink, Marlies reinders en Silke oude Weernink. Noortje Timmerman, Anouk Knippers, Sterre Mooiweer en Loes Westerhof zwommen dit record uit de boeken!
De Dinkel Denekamp wenst iedereen een gezond en sportief 2016!