Dit weekend is er één wedstrijd gespeeld door de Dinkel. Heren 2 nam het in Hardenberg op tegen de nummer 9 in de competitie, de Grunte.

Vanaf het eerste fluitsignaal liet de Dinkel zien waarom ze meedoen om het kampioenschap. Stefan Bonnes scoorde binnen 20 seconden de 1-0. De Grunte had veel persoonlijke fouten van hun kant nodig om de de Dinkel niet verder uit te laten lopen. Tot en met de tweede periode bleef de stand dicht bij elkaar.Door een mooi doelpunt van Jelle Tijhuis werd deze periode afgesloten met een 3-1 voorsprong.  Door goed teamwork kon heren 2 de laatste periode in met een comfortabele 7-3 voorsprong. Martijn Busscher en wederom Stefan Bonnes hebben de einduitslag verder uitgebreid naar 9-3.

Door deze winst is heren 2 naar de 2e plaats geklommen! Na een korte kerstvakantie gaan de heren op 9 januari proberen de positie op de ranglijst te verdedigen.

De komende 2 weken zijn er geen wedstrijden in verband met de kerstvakantie. Wel is er voor alle jeugdleden en hun vriendjes en vriendinnetjes een mini polo toernooi op maandagmiddag 21 december.

Het jaarlijkse mixtoernooi voor de senioren is woensdag 23 december vanaf 20.00.

9 januari spelen de volgende teams:
14.15                     VZ & PC < 15                  De Dinkel < 15                Vriezenveen
18.00                     DWV 1                             De Dinkel dames 1          Doesburg
19.45                     WS Twente 5                   De Dinkel heren 2           Borne