Dit weekend was een druk weekend voor de Dinkel, want alle teams hadden een wedstrijd. De eerste wedstrijd werd gespeeld door Dames 1.

Dames 1 moest vroeg reizen naar Varsseveld om hier een wedstrijd te gaan spelen. De dames werden versterkt door Resy Mos,  Marell Peters en Sanne ten Hove uit dames 2. In de eerste periode is door middel van een strafworp genomen door Carien Kienhuis de Dinkel op voorsprong gekomen. Hier is later in deze periode nog een keer een strafworp gemaakt door Carien. In het begin van periode 2 zijn onze dames sterk en staat het 1-5 Maar Dos komt terug en maakt het nog spannend, want aan het eind van de 3e periode staat het 3-5. Dan breekt het vierde kwartje aan en loopt het gelijk op. 5-5, 6-6, tot een doelpunt van Vera Krabbe, waarna in de laatste 30 seconden nog een strafworp wordt toegekend aan de Dinkel, deze wordt gescoord door Marie-Claire Ottenhof. De eindscore is 6-9 voor de Dinkel.

De tweede wedstrijd werd gespeeld door de jeugd onder de 13. De jongens en meisjes moesten het opnemen tegen Vriezenveen.  Ook bij deze wedstrijd werd in de tweede minuut gescoord door De Dinkel, door Riduan Boersma, waarna nog 3 andere doelpunten volgden in het eerste kwartje. Dit zette de Dinkel op een 3-1 voorsprong. Maar VZ&PC kwam sterk terug en in de tweede periode stond het ineens 4-3. In de derde periode bleef het lang spannend, jongens en meisjes streden allebei om de bal. Helaas is het de Dinkel niet gelukt om in het derde en vierde kwartje terug te komen.

De derde wedstrijd werd gespeeld door Dames 2, zij moesten een wedstrijd spelen tegen Dames van WS Twente. In de eerste periode was het heel spannend. Beide teams waren vel en er werd niet gescoord. Wel is er er helaas een doelpunt afgekeurd van Resy Mos. De dames van WS Twente waren helaas te sterk voor onze dames, ze hebben verloren.

De vierde wedstrijd werd gespeeld door de jeugd onder de 15, zij namen het op tegen de jeugd van VKC’03. In de tweede minuut van de wedstrijd viel het eerste doelpunt voor de Dinkel. Waar de tegenstander al snel een antwoord kwam, een tegendoelpunt. Het bleef korte tijd spannend, maar VKC was heel sterk. Onze dames probeerden nog terug te komen, maar helaas is dit niet geult.

De laatste wedstrijd werd gespeeld door de Heren 2, zij namen het op tegen VZ&PC. In de eerste twintig sconden kwam Twan Eshuis met een openingstreffer voor de Dinkel, waarna er nog een volgde. VZ&PC probeerde terug te komen, maar dit lukte niet helemaal. In het tweede kwartje liepen onze heren verder uit. Waardoor in het eind van de tweede periode nog twee doelpunten werd gemaakt door Jelle Tijhuis, stond het 7-1. VZ&PC probeerde terug te komen in de derde periode maar de Dinkel was te sterk. Met nog 3 doelpunten aan het eind van het derde kwartje is de eindstand 12-7 voor de Dinkel geworden.

In verband met sinterklaas zijn er geen wedstrijden volgend weekend.

Op 12 december worden de volgende wedstrijden gespeeld:
13:15 uur, Het Ravijn jeugd < 15 – De Dinkel jeugd < 15
18:00 uur, De Dinkel dames 1 – Proteus dames 2
17:15 uur, De Dinkel heren 2 – VKC’03 heren 3