Zaterdag 28 november werd in de Dorper Esch de tweede Minioren Limiet wedstrijd gezwommen. De Dinkel deed met 13 miniorenzwemmertjes uit de instroomselectie mee aan deze wedstrijd.

En de dames en heren deden goed hun best. Er werd op verschillende afstanden door de Dinkelzwemmertjes een podiumplek behaald. Eerste plaatsen waren er voor Pien Hemmelder (2x) en Daan van Peet. Nienke Brouwer, Jacob Brummelhuis en Chris Kleissen haalden een mooie 2e plaats. En bronzen medailles waren er voor Chris Kleissen, Daan van Peet, Merle Postel en Elle Wassink.
Maar liefst 24 keer werd een nieuw persoonlijk record gezwommen! De grootste verbetering kwam dit keer op naam van Jacob Brummelhuis, die zijn tijd op de 50 m. vrije slag met ruim 7 seconden verbeterde naar 53.00!

Een mooi resultaat waar de trainers erg blij mee zijn!