Op zondag 22 november heeft De Dinkel met 34 zwemmers deelgenomen aan het 2e deel van de Twente Open Niveau Wedstrijden in Almelo.

Er zijn 34 persoonlijke records gezwommen en er zijn meerdere podiumplekken behaald. Er is door 7 zwemmers een finale gezwommen in dit 2e deel.Tevens wisten meerdere zwemmers van De Dinkel een podiumplaats te behalen in het klassement (het klassement is gebaseerd op de FINA punten die in deel 1 en 2 behaald zijn door de zwemprestaties van de individuele zwemmer).

Jurre Hanstede heeft op de 100 school de NJJK limiet behaald en Joy van Dieren op de 200 vrij.

Karst Boersma wist in dit 2e deel van de Twente Open Niveau Wedstrijd met de 100 vrij de 2e plaats te behalen en met de 100 school de 3e plek. Jeroen Gijselaar wist op deze beide afstanden de 1e plaats te behalen.

Dennis Kamps heeft zich op de 100 wissel  naar de 2e plaats gezwommen. Sterre Mooiweer heeft de 1e plaats gehaald op de 100 rug en 100 vlinder en Laura Rolink de 2e plaats op de 200 vrij en de 3e plaats op de 100 rug.

De estafetteploeg heren op de 4 x 50 wissel (met Tom Laarhuis, Jeroen Gijselaar, Karst Boersma en Coen Reukers) heeft de  1e plaats gehaald in een tijd van 1.50.98.

De dames estafetteploeg (Mathilde Stolmeijer, Janneke Lenderink, Laura Stegge en Sterre Mooiweer) wist  met de 4 x 50 vrij in een tijd van 1.52.26 de 3e plaats te bemachtigen.