Dit weekend waren vier waterpolo teams van De Dinkel aan de beurt om een wedstrijd te spelen. Dat waren de jeugd onder de 13, dames 1, dames 2 en heren 2.

Als eerste speelden de jeugd onder de 13. Zij speelden thuis tegen Schuurman BZC. Het was een erg spannende wedstrijd. Simon heeft goed gekeept. Ook konden ze doordat ze goed samen speelden nog vijf keer scoren. Ze hebben helaas verloren met 9-5. Ondanks dat ze hebben verloren staan ze nog wel één punt voor op de nummer twee, ze zijn dus koploper in de competitie en gaan er natuurlijk alles aan doen om deze plek zo lang mogelijk te behouden.Daarna hebben de dames 1 thuis tegen OZ&PC gespeeld. Dit was een super mooie en spannende wedstrijd. Ondanks dat ze drie basisspelers misten hebben ze het erg goed gedaan. Sanne Ten Hove, Marell Peters, Pien Doevelaar en Sarah Bonnes kwamen in plaats voor de basisspelers. De aanvallen waren erg goed. Ze hadden dan ook vaak een man meer situatie. Jammer genoeg zijn daar niet veel doelpunten uitgekomen. Joy Bekker, Marie-Claire Ottenhof en Carien Kienhuis hebben nog 3 doelpunten weten te scoren. Alleen waren de tegenstanders net iets beter en zij wisten er 6 te scoren. Ze hebben dus verloren met 3-6.

Na de dames 1 hebben de dames 2 een wedstrijd gespeeld. Zij namen het in eigen zwembad op tegen EZC. Inge Heidens lag in het doel. Zij heeft een aantal mooie ballen uit het doel weten te houden. Sarah Bonnes heeft nog 1 doelpunt weten te scoren en daar bleef het ook bij. Ze hebben met 15-1 verloren.

Als laatste hebben de heren 2 een wedstrijd gespeeld. Zij zijn naar Losser gereden om daar hun wedstrijd te spelen. Het eerste kwartje stonden ze met 3-0 achter. Ze zijn goed terug gekomen, want ze zijn het derde kwartje begonnen met een tussenstand van 4-4. Helaas hebben ze na hard strijden met 12-7 verloren. Het was een harde en spannende wedstrijd. Ze hadden veel kansen en hebben er een aantal goed benut.

Programma
Zaterdag 28 november
19:15 uur, Heren De Dinkel 2 – Heren VZ&PC 4 in Denekamp, Dorper Esch
17:30 uur, Dames WS Twente  2 – Dames De Dinkel 2 in Borne, ’t Wooldrik
12:15 uur, Dames DOS 1 – Dames De Dinkel 1 in Varsseveld, Van Pallandtbad
14:15 uur, VZ&PC jeugd <13 – De Dinkel jeugd <13 in Vriezenveen, De Stamper
18:30 uur, De Dinkel jeugd <15 – VKC’03 jeugd <15 in Denekamp, Dorper Esch