Afgelopen zaterdag was het een goede dag voor de waterpoloteams van de Dinkel. Zowel de heren als beide jeugdteams hadden en leuke wedstrijd voor de boeg.

Het team onder de 13 nam het in eigen huis op tegen Scholtenhagen. De dinkel opende de score direct in de 1e periode. Binnen 10 seconden had Scholtenhage hier een antwoord op en was de stand weer gelijk. De Dinkel liet zich niet op de kop zitten en bleef aan de lopende band scoren. Na de 1e periode was de stand al 6-1 (!) in het voordeel van de thuisploeg. In de 2e en 3e periode probeerde Scholtenhage weer aan te haken, maar door goed keeperwerk van Simon Oude Luttikhuis hadden ze geen schijn van kans. Door mooie doelpunten van onder andere Sterre Wannink bleven de punten welverdiend in Denekamp. Eindstand, 14-5!
De jeugd onder de 15 nam het in Hengelo op tegen het hoger geplaatste WS Twente. Bij winst zou de Dinkel hun positie op de ranglijst verstevigen. Beide teams waren vanaf het begin erg aan elkaar gewaagd. In de 1e periode werden er aan beide kanten spelers uitgestuurd. Hier werd niet van geprofiteerd. Pas in de 3e periode kon de Dinkel afstand nemen van de thuisploeg. En Hoe! Met 5 doelpunten verschil werd begonnen aan de laatste periode. WS Twente probeerde terug in de wedstrijd te komen, maar de Dinkel liet zich de kaas niet van het brood eten en speelde de wedstrijd bedeesd uit. Eindstand 10-5 voor de Dinkel.

Tot slot was het aan Heren 2 om het weekend helemaal winnend af te sluiten voor de Dinkel. De tegenstander van deze avond was Losser 3. Zowel Heren 2 als Losser doen mee in de bovenste regionen van de competitie en willen beide kampioen worden. Dit beloofde dus een spannende strijd te worden. Vanaf het eerste fluitsignaal ging de Dinkel vol in de aanval. Dit leidde tot een overtalsituatie voor Losser. Door goed verdedigend werk, kwam hier geen doelpunt uit. Met Stefan Bonnes en Bart Pross in de aanval kon de Dinkel een lichte voorsprong opbouwen. In de 2e en 3e  periode werd de voorsprong stevig uitgebouwd tot een comfortabele 9-1 voorsprong. Door goed verdedigend werk van Jos Bekker en Marc Geers moest Losser het antwoord telkens schuldig blijven. In de laatste periode liet de Dinkel de teugels wat vieren en kon Losser iets terug doen. Heren 2 won de wedstrijd meer dan verdiend met 10-4.

Volgend weekend spelen de volgende teams:
Zaterdag 21 november
16.30                     De Dinkel <13                Schuurman BZC <13       Denekamp
17.15                     De Dinkel dames 2          EZC 4                            Denekamp
18.00                     De Dinkel dames 1          OZ&PC                          Denekamp
20.25                     Losser 2                        De Dinkel heren 2           Losser