Op zaterdag 14 november is in Hoogeveen door ORCA uit Leeuwarden, ZPC Hoogeveen uit Hoogeveen en De Dinkel uit Denekamp de 2e ronde van de landelijke hoofdcompetitie gezwommen.

De Dinkel heeft de 3e plaats in het landelijk klassement kunnen behouden door de goede zwemprestaties van de zwemmers van De Dinkel. Er zijn meerdere PR’s gezwommen en er zijn meerdere clubrecords verbroken: Puck Koopman op de 100 rug naar 1.13.53, Karst Boersma op de 400 wissel naar 4.38.88, Kiki Koopman op de 100 vrij naar 1.00.20 en Sterre Mooiweer op de 400 vrij naar 4.25.76.

Er zijn 3 nieuwe NJJK (Nederlandse Junioren en Jeugd Kampioenschappen) gezwommen door Puck Koopman op de 100 m rug, en Mathilde Stolmeijer op de 200 rug. De jongens estafette bestaande uit Django Klos, Milan van Dieren, Dennis Kamps en Jurre Hanstede hebben de NJJK limiet op de 4 x 200 vrij behaald. Ook hebben Joy van Dieren, Jurre Hanstede, Puck Koopman en Romée Spin op 1 of meerdere afstanden hun NJJK limiet verbeterd.