Op zondag 15 november heeft De Dinkel 2 in Almelo de 2e ronde van de competitie 1e klasse regio Oost gezwommen. Deze 1e klasse competitie bestaat uit vier wedstrijdrondes en nog een finaleronde in dit zwemseizoen.

 

Onder leiding van de coaches Wim Timmerman, Mathijs Ottink en Rogier Becker wist De Dinkel 2 onder andere 21 keer een 1e plaats, 16 keer een 2e plaats en 7 keer een 3e plaats te zwemmen. Tevens wist het team de koppositie in het klassement te behouden. Het verschil met de nummer 2 in deze poule is zelfs alleen maar vergroot waardoor er, met nog enkele rondes te gaan, al stille hoop is op een kampioenschap!

Er is 37 keer een PR gezwommen waarbij in de jeugdselectie Cas Veelders de grootste tijdsverbetering is gezwommen op de 100 m wissel. Hij heeft zijn tijd met 50% verbeterd naar 1.46.13. Bij de A-selectie heeft Marieke Lenderink de grootste tijdsverbetering gezwommen. Zij heeft op de 100 m wissel haar tijd met 32% verbeterd naar 1.23.42.