Zaterdag 7 november is in Zwolle de Overijsselse voorronde voor de Regionale Minioren Clubmeet gehouden. Tien zwemverenigingen deden met hun beste miniorenzwemmers een gooi naar een plek in de landelijke finale. Ook De Dinkel deed met 18 zwemmers uit de instroom- en jeugdselectie mee.
Er werd gestreden over verschillende slagen en afstanden, zowel in persoonlijk als in estafettes.
En het was heel spannend! Ondanks het feit dat De Dinkel helaas niet op alle afstanden kon deelnemen, is het team toch nog op een fantastische vierde plaats geƫindigd!

De 18 zwemmertjes hebben daarnaast ook nog 24 keer een persoonlijk record gezwommen. Het beste resultaat kwam dit keer op naam van Yke Groener, die haar tijd op de 100 meter wisserslag met bijna 20 seconden heeft verbeterd!De trainers Marien, Claudia en Lieke waren supertevreden met deze welverdiende vierde plek!