waterpolo zwemmen de dinkel denekamp logoVan vrijdag 30 oktober tot en met zondag 1 november is in Tilburg de NK korte baan gezwommen. Van De Dinkel mochten 19 zwemmers deelnemen aan deze Nederlandse Kampioenschappen waar ook de Nederlandse top aan de start verscheen. De Dinkel heeft in totaal 43  finale plaatsen behaald en vele top tien noteringen gezwommen.

Er zijn in totaal 31 nieuwe persoonlijke records gezwommen. Karst Boersma  heeft twee clubrecords voor 19 jaar verbroken: op de 400 vrij en de 200 wissel. Ook  Sterre Mooiweer heeft twee keer een clubrecords voor 17 jaar verbeterd en wel op de 800 vrij en 200 rug. Anouk Knippers heeft het  clubrecord voor 18 jaar op de 100 wissel verbetert.

Verder zijn er door de estafetteploegen dames clubrecords verbeterd. De 4 x 100 wissel (was gedateerd van 2007) is verbeterd door Noortje Timmerman, Lonne Dijkhuis, Sterre Mooiweer en Loes Westerhof. De 4 x 100 vrij (gedateerd uit 2006) is verbetert door Sterre Mooiweer, Danique Wagenvoort, Anouk Knippers en Loes Westerhof.

Powered by WPeMatico