Waterpolo Teams

Heren 2

Heren 2 speelt op dit moment in de 4e en laatste klasse in Regio Oost. Voor deze heren staat gezelligheid dan ook voorop. Het is een positieve mix van oudgedienden en jongens die net vanuit de jeugd hun opwachting maken bij de senioren. Het is een groot team, waardoor ze met de meeste wedstrijden ruim voldoende wissels hebben. Door de vele wissels krijgen de jonge jongens veel speelminuten, waardoor zij kunnen uitgroeien tot belangrijke krachten in dit team! Al met al een erg gezellig team. Deze heren hebben geen coach nodig, er staat altijd iemand op die de leiding neemt.

Team heren 2

Boven: Frank Veltmann, Jelle Tijhuis, Maarten Rinket, Bart Nijhuis, Teun Masseling, Peter Swensson, Twan Eshuis en Bram Doevelaar Onder: Kris Bergsma, Stefan Bonnes, Jos Bekker en Walter Wigger.

Jeugd onder de 13

Het team van onder de 13 is het jongste team van de Dinkel dat competitie speelt. Dit doen ze tegen jongens en meisjes van dezelfde leeftijd in de 3e klasse van Regio Oost. Dit gezellige jeugdteam traint 2x per week in het thuisbad Dorper Esch. Tijdens wedstrijden laten de spelers zien wat ze geleerd hebben en waarom waterpolo zo’n leuke sport is.

Team onder 13

Boven: Luuk Geers, Riduan Boersma, Sterre Wanink, Petter Eshuis, Fien Grunder, Simon Oude Luttikhuis, Sanne Pleijhuis, coach Mark Journee Onder: Esmee Berning, Dize Berning en Hanne Bonnes

 

 

Jeugd onder de 15

jeugd-onder-de-15

Staand v.l.n.r.: Irma Berning, Femke Groener, Rachel Hampsink, Marin Belderink, Sara Bonnes, Sterre Frielinck en Simon oude Luttikhuis. Zttend v.l.n.r.: Anouk Athmer, Fien Grunder, Sterre Wanink en Petter Eshuis

Het team van onder de 15 is het oudste jeugdteam van de Dinkel. Al jaren worden de spelers in de 2e klasse van de Regio Oost klaargestoomd voor de overstap richting de dames en heren teams. Wel staat het eigen teambelang natuurlijk voorop. Naast dat dit team samen met onder de 13 2x per week traint, kunnen ze soms ook aanschuiven bij een training van de dames of heren. In de competitie neemt dit team het op tegen jongens en meiden uit de buurt, zoals Losser, Vriezenveen, Oldenzaal en Rijssen. Dit team laat zien veel te leren op de trainingen. Dit komt ook steeds beter tot uiting in de wedstrijden.

Jeugd onder de 17

jeugd-onder-de-17

Staand boven v.l.n.r.: Maarten Rinket, Inge Heijdens, Marell Peters, Teun Masseling en Kris Bergsma. Staand onder v.l.n.r.: Naomi Scheggetman, Lynn Willemsen, Sem Ribberink, Tim Teders en Walter Wigger

 

Dit nieuwe team is ontstaan uit enkele oud dames 2 en heren 2 leden, aangevuld met oudgedienden uit de jeugd onder de 15. Dit team, dat fanatiek getraind en gecoacht wordt door het duo Maarten Rinket en Walter Wigger, speelt haar wedstrijden in de buurt en traint, samen met dames 1, op woensdag- en vrijdagavond.

Dames 1

dames-1

V.l.n.r.: Marie-Claire Ottenhof, Monique Snijder, Judith Krabbe, Pien Doevelaar, Joy Bekker, Chantal Benter, Sanne ten Hove, Lotte Heijdens, Sara Bonnes en Jan Heinrich

Dames 1 is een team dat al jaren met elkaar speelt, maar waar zeker ruimte is voor nieuw talent. Onder leiding van trainer/coach Jan Heinrich speelt dit team al enige tijd in de 2e klasse van Regio Oost. Samen met de jongens en meiden van onder de 17 wordt er op woensdag en vrijdag aan de conditie en tactiek gewerkt onder leiding van trainer Jan Heinrich.