Na een vrij weekend, gingen enkele teams de titanenstrijd in het water weer aan.

De jongens en meiden van onder de 13 waren op bezoek bij hun tegenstander in Borculo. De Dinkel, de nummer 6 op de ranglijst, maakte het de tegenstander, die 3e staan, niet gemakkelijk. Al binnen anderhalve minuut stond het 1-0 voor de Dinkel. Borculo had moeite met het goede spel van de Dinkel en kon moeilijk het doel vinden.  In de rust hadden beide teams de tijd om bij te komen en om eventueel hun tactiek aan te passen. Helaas voor de Dinkel, pakte dit voor de tegenstander beter uit. Ondanks sterk keeperswerk aan de Dinkelkant, waren de jongens en meisjes niet opgewassen tegen de tegenstander en werd de wedstrijd verloren.

De oudste Dinkeljeugd nam het in Haaksbergen op tegen de jeugd van Scholtenhagen. Beide teams gingen volop de strijd met elkaar aan. Scholtenhagen had de verdediging iets strakker voor elkaar dan de Dinkel, waardoor de jongens en meiden al snel tegen een achterstand aankeken. In de laatste periode werd er aan Dinkelzijde gewisseld van keeper. Tim Teders redde de eer van de Dinkel met enkele mooie reddingen. Helaas was dit niet genoeg om de punten mee te nemen naar Denekamp en werd de wedstrijd verloren.

Dames 1 sloot het weekeinde af met een thuiswedstrijd tegen de Veene. Dames 1, voor de eerste keer dit seizoen met een complete selectie, liep in de eerste periode telkens achter de feiten aan. Dit resulteerde in een 4-0 tussenstand voor de tegenstander. In de rust werd door coach Jan Heinrich duidelijk gemaakt dat er meer tegenstand geboden moest worden. Dit resulteerde in de 2e periode in 2 doelpunten van de Dinkel, waaronder een zeer bevrijdend openingsschot van Joy Bekker. Ook in de verdediging werden de gaten dichtgezwommen, waardoor de Veene niet tot scoren kwam. Nu er weer hoop was, gingen beide teams in de 3e periode gelijk op. Marie-Claire Ottenhof speelde een aanval perfect uit met een loepzuivere pass op Joy Bekker, welke ze alleen maar in het doel hoefde te tikken. Dankzij keepster Monique Snijder, die wederom 2 strafworpen tegenhield, bleef de Dinkel in de race. Ondanks 2 doelpunten in de laatste periode, wisten de dames de wedstrijd niet winnend af te sluiten.